Sponsoren

Op deze pagina gaan we U op de hoogte houden betreffende de sponsoring

bij Biljartvereniging “de Pomerans”.

Als er een nieuwe Sponsor is zullen we deze aan U voorstellen en we zullen regelmatig

reeds bestaande Sponsoren onder het voetlicht brengen.

Om meteen van deze gelegenheid gebruik te maken wil ik een tweetal  Sponsoren aan U voorstellen.

Hoewel het woord “voorstellen” wellicht geen goede woordkeuze is aangezien deze sponsoren al vele jaren Sponsor zijn van onze vereniging, maar zeer recent een vernieuwde sponsorovereenkomst met ons zijn aangegaan.

 

Als eerste wil ik aan U voorstellen “De Koornwaard” uit Heukelum.

Natuurlijk is “De Koornwaard” een bekende binnen Heukelum en de wijde omgeving.

Bij “De Koornwaard”  kunt U terecht voor Opslag , Botenstalling , Selfstorage en Bedrijfsruimte.

Dhr. Robert Stephens en Dhr. Alex Stephens zijn reeds jarenlang als sponsor verbonden aan onze vereniging en ieder jaar wordt er binnen onze vereniging gespeeld om de “Koornwaard-Cup” in de vorm van ons clubkampioenschap.  Toendertijd is de sponsoring aangegaan door Dhr. Stephens Sr.

Maar onlangs is een hernieuwd sponsorcontract getekend en zijn we als club weer verzekerd van een bijzonder mooie jaarlijkse sponsorbijdrage. Iets waar we als club zeer verheugd om zijn.

We hebben Alex Stephens bereid gevonden om , als bezegeling van de overeenkomst, de prijsuitreiking te verrichten op de finale van onze clubkampioenschappen welke werd gespeeld op 2 Juni 2018 in ons clubgebouw.  Op bijgaande foto staat Alex afgebeeld tijdens de overhandiging van “De Koornwaard-Cup”  aan de winnaar van deze finale.

Voor verdere informatie aangaande “De Koornwaard” verwijs ik U naar hun bijzonder mooie website, deze is te vinden door te klikken op de volgende link :  WWW.KOORNWAARD.NL

Via deze weg wil ik Robert en Alex Stephens nogmaals hartelijk danken voor hun jaarlijkse steun.

 

 

 

 

 

 

 

Vervolgens wil ik aan U voorstellen, nog een sponsor die ook al jarenlang als sponsor is verbonden aan onze vereniging. Namelijk  “Mutters Makelaardij”  te Leerdam.

Dhr. Rob Mutters  van “Mutters Makelaardij” is ook reeds een bekende naam voor ons.

Bent u op zoek naar een koopwoning of huurwoning in Leerdam, Culemborg, Vianen, Gorinchem, Geldermalsen, Lingewaal, de Vijfheerenlanden, de West Betuwe of de Alblasserwaard. Dan is Mutters Makelaardij de makelaar die meer doet. Al jarenlang garanderen zij een hoog service niveau door middel van hun 'Waarborg tot Betrokkenheid'. Zij zijn uw specialist op het gebied van verkoop, aankoop of het taxeren van uw woning.

Ook was “Mutters Makelaardij” reeds jarenlang sponsor maar zeer recent is Dhr. Rob Mutters  een hernieuwde sponsorovereenkomst  met onze vereniging aangegaan.

Voor meer informatie betreffende “Mutters Makelaardij” verwijs ik U naar wederom een prachtige website : WWW.MUTTERSMAKELAARDIJ.NL 

Wij zijn Dhr. Rob Mutters zeer dankbaar voor de jaarlijkse sponsoring en via deze weg willen wij hem nogmaals van harte bedanken voor zijn bijdrage.